Referenser

REFERENSER

Användare och kunder är våra bästa ambassadörer. Vi gör allt vi kan för att ni ska uppskatta MonoWheel.

Snabb leverans
Jag fick min leverans snabbare än vad ni utlovat och fått all tänkbar hjälp när jag ringt och mailat. Stort tack för en underbar produkt som jag kommer använda mycket!
Daniel Sjöberg, Stockholm
Till hela familjen
Vi köpte en Light™ till barnen men insåg snabbt att bara en maskin inte skulle räcka till då alla inklusive jag själv snabbt lärde oss åka och blev lyriska över hur roligt det var. Nu har vi införskaffat en 2.0 och tar med dem över allt vi är. Ser fram emot husvagnssemestern i sommar!
Håkan Nyberg, Eskilstuna
Bra Kvalitet
Tack för en underbar produkt med mycket hög kvalité! Trots mycket oöm behandling har min trotjänare hängt med i tiotals mil på allt från grusvägar till dåliga skogsvägar och stigar.
Magnus Karlsson, Svedala
Används till allt
Min tanke som veckopendlare var att bara använda MonoWheel™ för att åka till och från tågstationen och därmed slippa att använda bilen. Nu ett par månader senare åker jag i princip över allt så fort jag får tid oavsett om det är till butiken för att handla mjölk, hämta ut paket på posten eller för att rasta hunden. Det är svårt att inte vilja glida fram istället för att gå och jag ser till att alltid ha den redo för en tur. Snart kommer resten av familjen att få MonoWheels också!
Stig Andersson, Kalmar
Var mycket enklare
Med nästan 50 år i bagaget trodde jag att det skulle vara svårare att lära sig åka än det var. Positivt överraskad tog det mig bara en halvtimmes övning med stöd innan jag (dock vingligt) kunde kryssa fram på garageinfarten, härligt! Nu efter en vecka åker jag obehindrat till och från jobbet och får många avundsjuka blickar.
Jan Eskilsson, Malmö
Utvärderade noga alla modeller
Jag utvärderade noga alla modeller på marknaden innan jag slog till och köpte en MonoWheel 2.0. Mångdubbelt bättre batteri än konkurrenterna och oslagbara recensioner i M3, Metro och Båtnytt samt otaliga nöjda kunder gjorde valet enkelt! Tack för en grym produkt.
Johan Bergström, Stockholm