Nyheter

Skicka in era bilder!

Vi vill se fler MonoWheelåkare! Vi vet att ni finns där ute, skicka in era bilder till info@monwheel.se. Varje publicerad bild på hemsidan eller FB får en lite present från MonoWheel!

Åke 83 och hans MonoWheel!

Vi är så glada och stolta över att kunna presentera Åke 83 år ung och föredömlig marknadsförare av MonoWheel™ i media! Läs mer om Åke i artikeln från Värmdönytt. Vi gillar dig Åke!

"Efter jag köpte en MonoWheel Zero Elite så har jag inte tagit tunnelbana eller buss och kommer samtidigt fram mycket snabbare än tidigare. Ett annat plus är att det ger bra träning istället för att sitta still i olika andra färdmedel."

Så här skriver en av våra nöjda kunder på Facebook om MonoWheel™ elite Zero.
Vi är stolta över att vår MonoWheel™ elite Zero, uppföljaren till 2.0 med ny uppdaterad programvara, förbättrad styrteknik, bluetooth och förfinad slimmad modern design är en favorit bland kunderna till elektriska enhjulingar!

MonoWheel – The art of moving – City – Se filmen!

MonoWheel - The art of moving - City Ta med dig din MonoWheel Elite Zero ner på stan och glid fram på gatorna. Alla kan åka! MonoWheel elite Zero™ är kraftigt byggd med luftfyllda mönstrade specialhjul som tar dig fram även på ojämna underlag som grus, gräs, is, snö, trottoarkanter och backar.
Läs mer