Hem

Monowheel

MONOWHEEL ELITE ZERO™

MonoWheel elite Zero™ är kraftigt byggd med luftfyllda mönstrade specialhjul som tar dig fram även på ojämna underlag som grus, gräs, is, snö, trottoarkanter och backar.

MonoWheel elite Zero™ klarar av att rulla dig uppför och batterierna laddas när du kör nedför! MonoWheel™ används idag både av privatpersoner och företag för att enkelt, smidigt och snabbt utföra transporter.

MonoWheel elite Zero™ är uppföljaren till tidigare modell 2.0™. MonoWheel elite Zero™ har uppgraderad programvara med mer exakt styrning, hela sex gyron för bättre balanshållning, effektivare motor, Bluetooth koppling till din telefon för att se hastighet, batteristyrka och möjlighet att styra ljuseffekter och maxhastighet, kvalitétsbatterier från SONY med hög effekt och en lättare men mer hållbar konstruktion. MonoWheel elite Zero™ elite är klart snabbast på marknaden och möjliggör hastigheter upp till 30 km/h för erfarna förare. MonoWheel elite Zero™ är för dig som vill ha det bästa.

TEKNISK SPECIFIKATION

Snabbast och längst körsträcka på marknaden!

Motoreffekt: 800W High performance

Rekommenderad förarvikt: Mindre än 125kg

Vattenskydd: IP65 (regnskyddad)

Hastighet: Upp till 30 km/h* (snabbast på marknaden!)

Körsträcka: Upp till 40 km (längst på marknaden)**

Batteri: 260Wh

Klarar av: Grus, gräs, snö upp och nedförsbackar.

Laddtid: 1-3 timmar

Hjulstorlek: 14″ luftfyllda med XC mönstring

Maximal backlutning: 30 grader

Varningsindikator: Ja

Bluetooth: Ja***

Klassning i trafik: Cykel****

Skydd: Hjälmtvång för förare under 15 år

Inlärningstid: 30 min

Vikt: 10.2 kg

Färg: Vit

* Maximal hastighet är inställbar från 12-30 km/h och kan justeras med en app och synkas med elite™ genom bluetooth. I praktiken är maxhastigheten lägre än 30 km/h, vänligen se mer info i manualen.

** Sträckan är en jämförelsesträcka med lätt förare på flackt underlag under ideala förhållanden.

*** Du kan se Hastigheten, sträckan och batteriinformation. Du kan justera maximal hastighet och lampor (dolda lysdioder på sidan).

****Du måste komplettera elite™ med egna reflexer, lysen och handhållen ringklocka om du ska åka lagligt och klassas som cykel i trafiken.

VEM ANVÄNDER MONOWHEEL

För att köra MonoWheel behöver du inte vara sportig med god fysik och bra balans!

Största delen av balansjobbet gör nämligen MonoWheel™ själv tack vare samma teknik som finns i SegWay. Du behöver därför oavsett tidigare balanskunskaper bara en kort tid för att lära dig åka.

Du kan oavsett ålder åka MonoWheel™ och dra nytta av fördelarna som ett mobilt hjul med ordentlig kraft kan erbjuda. Till skillnad från alla andra fordon är det just mobiliteten som utmärker MonoWheel™. Att åka till affären och sedan lägga den i kundvagnen, att åka till bussen och sedan bära in den till sittplatsen, att åka till tåget och sedan lägga upp den på hatthyllan. Allt är möjligt tack vare litet format och låg vikt. I båten, husvagnen och andra platser där utrymmet är viktigt lämpar den sig extra bra. Bara att lyfta upp, sätta på och åka iväg på ärende eller upptäcksfärd.

Bli en åkare du också och upptäck friheten MonoWheel™ ger dig!